"10. Kırklareli Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri"

Şenlik kapsamında Karagöz-Hacivat gösterisi yapıldı

KIRKLARELİ (AA) - 10. Kırklareli Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri kapsamında Karagöz-Hacivat gösterisi sergilendi.

Yayla Mahallesi'ndeki şenlik alanında düzenlenen etkinlikte Fatih Umutlu ile Müge Yıldız tarafından gösteri sahnelendi.

Özellikle çocukların beğenisini kazanan gösteri yaklaşık 2 saat sürdü.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10. Kırklareli Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri'nin devam ettiğini söyledi.

Kesimoğlu, şenlikte yer verdikleri Karagöz-Hacivat gibi oyunları gelecek kuşaklara aktarmak istediklerini belirtti.

Oyuna özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiğini gözlemlediklerini aktaran Kesimoğlu, şenliklerde her kesime yönelik etkinlikler düzenlediklerini sözlerine ekledi.


AA

Kültür Sanat Haberleri

Cemil Tugay Nöbetteydi: Meslek Fabrikası'nda Tahliye Durduruldu
Ergenekon'dan Bursa'ya
Ulu Camii de Açıldı
Kıyamet Nasıl Kopacak? Kur’an ve Hadislere Göre Büyük Gün
Hacı Bayram Veli, Ramazan'ın son cumasında doldu taştı