Serkan Kırıntılı’dan Konya taraftarına mesaj var!

Serkan Kırıntılı’dan Konya taraftarına mesaj var!

Bitime 1 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Konyaspor’da kimsenin ayağı yere değmiyor. Tüm şehir ligde kalmanın sevincini yaşarken son haftalarda olan olaylar da can sıkmaya devam ediyor.

Süper Lig’de kalmayı garantileyen Konyaspor tüm şehri sevince boğdu. Adeta şampiyon olmuş gibi sevinen Konyasporlu taraftarların canını son hafta olanlar oldukça sıktı. Ancak ligde kalmanın verdiği mutluluk tüm kederleri ortadan kaldırdı.

Son oynanan Sivasspor mücadelesinden bu yana kaleyi Ertuğrul’a devreden Konyaspor’un emektar kalecisi Serkan Kırıntılı, bu sezon 26 maçta oynadı. Konyaspor kalesini koruduğu maçlarda kalesinde 30 gol gören tecrübeli eldiven 8 maçta ise kalesini gole kapadı.

Bugüne kadar Konyaspor formasıyla 170 mücadeleye çıkan Serkan, 193 golü kalesinde gördü. Kariyerinde en uzun soluklu takım olan Konyaspor'a büyük katkıları olan Serkan 170 mücadelenin 51'inde rakiplere kalesini kapattı.

Geçtiğimiz hafta Konya’dan ayrılarak son mücadelelerde de yer almayan Serkan Kırıntılı, Alaçatı’da tatil yapıyor.

Tecrübeli file bekçisi sezonun ilk devresinde iç saha maçlarında taraftarın tepkisiyle karşılaşmıştı. Buna rağmen kalesini koruyan Serkan, son gidişiyle taraftarın büyük bir kısmını üzmüştü.

Önümüzdeki sezon sonuna kadar Konyaspor’la sözleşmesi bulunan oyuncu Alaçatı’daki tatilinde kendine ait Instagram sayfasının hikâye bölümünde yaptığı paylaşımla Konyaspor taraftarına da mesajını vermiş oldu.

Tarkan’ın şarkısını hikâyesinde paylaşan geçtiğimiz sezonlarda takımının başarısında önemli rol oynayan tecrübeli file bekçisi Serkan Kırıntılı’nın paylaşımı ayrılığın en büyük sinyali olarak gösterildi.

Etiketler :