Selden etkilenen esnafa 80 milyon lira nakdi destek

Selden etkilenen esnafa 80 milyon lira nakdi destek

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 14-15 Ekim tarihlerinde İstanbul'da meydana gelen sel felaketinden etkilenen esnafa 80 milyon lira nakdi destek sağlanacağını duyurdu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 14-15 Ekim tarihlerinde İstanbul'da meydana gelen sel felaketinden etkilenen esnafa 80 milyon lira nakdi destek sağlanacağını bildirdi.

Ticaret Bakanı Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

14-15 Ekim tarihlerinde İstanbul'da meydana gelen ve 84 yılın en şiddetli yağışı olarak kayıtlara geçen yağışların yol açtığı sel felaketinden etkilenen esnafımızın, acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 80 milyon lira nakdi destek sağlanacaktır.

Valilik koordine edecek

TESKOMB aracılığıyla, 19 Ekim Pazartesi günü İstanbul Valiliği emrine gönderilecek destek, Valiliğimiz koordinasyonunda, sel felaketinden etkilenmiş olan esnafımıza ulaştırılacaktır.

Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hükümetimiz, tüm imkânlarıyla vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam edecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.