Selçuklu'nun çehresi her geçen gün değişiyor

Selçuklu'nun çehresi her geçen gün değişiyor

Selçuklu Belediyesi, ihtiyaç planına uygun olarak yürüttüğü modern fiziki belediyecilik çalışmalarıyla ilçe genelinde çehreyi değiştiriyor.

Selçuklu Belediyesi, ihtiyaç planı doğrultusunda gerçekleştirdiği modern fiziki belediyecilik çalışmalarıyla ilçeye değer katmaya devam ediyor.

Sezon boyunca yoğun bir çalışma temposu içinde olan bordür parke ekipleri, ilçe merkezi ve dış mahallelerde sürdürdükleri altyapı çalışmalarıyla Selçuklu'nun çehresini her geçen gün değiştiriyor.

c1.jpg

Yıl boyunca merkez ve dış mahallelerde 10 ayrı ekip ve 72 personelle gerçekleştirilen altyapı çalışmaları kapsamında, 244 bin 503 metrekare parke ve 74 bin 750 metre bordür döşendi.

Dezavantajlı gruplara yönelik sosyal sorumluluk projelerine de odaklanan Selçuklu Belediyesi, görme engelliler için 2 bin 932 metre hissedilebilir yüzey parke çalışması yaptı. Belediye, tüm altyapı çalışmalarında yüksek kalite standartlarına önem veriyor.

c2.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yaptığı açıklamada, sezon boyunca sürdürdükleri altyapı ve asfalt çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirip yaşam kalitesini artırdıklarını belirtti.

c3.jpg

Pekyatırmacı, toplumun ihtiyaçlarına yönelik planlanan hizmetlerin çok yönlü bir şekilde devam edeceğini vurgulayarak, "2023 yılı boyunca merkez ve dış mahallelerimizde yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktık. Her mahallede farklı projeler üzerinde çalışıyoruz. Yüksek kalitede malzeme kullanımına önem vererek, altyapı ve asfalt çalışmalarımızla Selçuklumuzu daha konforlu ve modern bir şekilde büyütmeye devam edeceğiz. Çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yapılan işlerin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum