Selçuklu’da Cuma Buluşmaları devam edecek

Selçuklu’da Cuma Buluşmaları devam edecek

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yeni dönemin ilk Cuma Buluşması'nda Hacıveyiszade Camii'nde kılınan namaz sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Cuma Buluşmaları yeni dönemde de hizmet kalitesine katkı sağlamaya devam edecek. Her hafta farklı bir mahallede gerçekleşen programlarda esnaf ve vatandaşlarla buluşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı  yeni dönemde de bu geleneği sürdürecek.  Selçuklu'da birlik ve beraberliğin güçlendiği Cuma Buluşmaları'nın bu haftaki adresi Hacıveyiszade Camii oldu. Başkan Pekyatırmacı kılınan namazın ardından vatandaşlarla istişare ve görüş alışverişinde bulundu. Yeni dönem için gelen tebrikleri de kabul eden Başkan Pekyatırmacı; "Hemşehrilerimizle her fırsatta bir arada olamaya, "istişare" ve "ortak akıl" anlayışı ile Selçuklu'ya değer katmaya devam edeceğiz" dedi.

selcuklu’da-cuma-bulusmalari--(1).jpg

“GÜZEL HİZMETLERİN GAYRETİNDE OLACAĞIZ”

Programda Başkan Pekyatımacı’ya, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları,Belediye Meclis Üyeleri,birim müdürleri  eşlik etti. Selçuklu'da çok geniş bir yüz ölçümde hizmet ürettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "İlçemize şehre değer katan prestijli eserler kazandırmanın yanında altyapı, yeşil alan ve imar uygulamaları daha modern bir Selçuklu oluşturduk. Hemşehrilerimize sosyal, kültürel, sağlık ve eğitim alanında önemli hizmetler sunduk. İnşallah bu yeni dönemde yine hemşerilerimizle olan gönül bağımızı daha da güçlendirerek ilçemize güzel hizmetler kazandırmanın gayretinde olacağız. Tek amacımız Selçuklu halkına daha iyi hizmet sunmak" dedi.

selcuklu’da-cuma-bulusmalari--(3).jpg

selcuklu’da-cuma-bulusmalari--(2).jpg

selcuklu’da-cuma-bulusmalari--(7).jpg

Etiketler :