Şehit polis, son yolculuğuna uğurlandı

Şehit polis, son yolculuğuna uğurlandı

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Dairesi Başkanlığına düzenlenen saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Fevzi Başaran için Kocatepe Camisi'nde tören düzenlendi

ANKARA (AA) - FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Dairesi Başkanlığına düzenlenen saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Özel Harekat polisi Fevzi Başaran, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Başaran için Kocatepe Camisi'nde düzenlenen törene şehidin eşi Özge, annesi Saniye, babası Hüseyin Başaran, kardeşleri, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam ile vatandaşlar katıldı.

Nevşehir nüfusuna kayıtlı Fevzi Başaran'ın 2011'de mesleğe başladığı ve ailenin üç çocuğundan ortancası olduğu öğrenildi.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası 31 yaşındaki şehit Başaran, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler