Şehit ailelerinden Ünver'e ziyaret

Şehit ailelerinden Ünver'e ziyaret

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, bir grup şehit ailesi ve gazi ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, bir grup şehit ailesi ve gazi ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Nevşehir Külliyesi'ndeki çalışma ofisinde gerçekleşen ziyarette konuşan Çiftçi, Belediye Meclisi tarafından da oy birliği ile kabul edilerek kentteki bazı cadde, sokak ve parklara 15 Temmuz darbe girişiminde şahit olanların isimlerinin verilmesi dolayısıyla Belediye Başkanı Ünver'e teşekkür etti.

Çiftçi, "Şehit ailelerinin yaşadığı sorunların çözümü için ne zaman kendisinden talepte bulunsak bugüne kadar bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Şehit ailelerimizin toplumda yücelmesi adına önemli katkılar sağlayan Ünver'e teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Başkan Ünver ise, şehitliğin bu dünyada üstlenebilecek en büyük paye olduğuna dikkat çekti.

Ünver, "Ben bu vatan için şehit olurum’ demek ayrıdır, bu vatan uğrunda şehit olmak başka bir şeydir. Bu vatan için, bu bayrak için, bu millet için canını veren şehitlerimizin isimleri hep hatırlanacaktır." dedi.

Şehit ailesi ve gazisini sahiplenemeyen toplumların payidar olmalarının mümkün olmadığını kaydeden Ünver, belediye başkanlığı döneminde şehit aileleri ve gazilerin taleplerini yerine getirmek için çaba gösterdiğini söyledi.

Çiftçi, daha sonra içerisinde süs bitkileri ve şehitlik anıtı motifi bulunan ve dış yüzeyi Türk bayrakları ile kaplı cam fanusu Ünver'e takdim etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler