Şehit aileleri Ankara'da misafir edilecek

Şehit aileleri Ankara'da misafir edilecek

Genelkurmay Başkanlığı, 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla yurdun dört bir yanından davet ettiği şehit ailelerini Ankara'da ağırlayacak - Davet edilenler arasında Kore Savaşı, Kıbrıs Barış, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatları, bölücü terör örgütüyle m

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanlığı, 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla yurdun dört bir yanından davet ettiği şehit ailelerini Ankara'da misafir edecek.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Garnizon Komutanlıkları tarafından evlerinde ziyaret edilen şehit ailelerine, Şehitler Günü dolayısıyla Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın davetiyesi takdim edildi.

Şehitler Günü etkinliklerinin 15-19 Mart'ta yapılacağı belirtilen açıklamada, "Etkinliklere Kore Savaşı, Kıbrıs Barış Harekatı, Fırat Kalkanı Harekatı ile Zeytin Dalı Harekatı ve bölücü terör örgütü ile mücadelede hayatını kaybetmiş 42 şehidimizin 113 yakını katılacaktır. Etkinliklere ayrıca kaymakam, polis, öğretmen, güvenlik korucusu ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizin aileleri de davet edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Şehit aileleri, yarın Genelkurmay Başkanlığı Atatürk Kültür Sitesi’nde düzenlenecek Şehitleri Anma Töreni'nin ardından Anıtkabir ve Anıtkabir Müzesi ile Etnografya Müzesi ve Ankara'daki tarihi yerleri ziyaret edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler