Sedat Peker, Savcıyı Şehit Eden Örgüte Meydan Okudu

Sedat Peker, Savcıyı Şehit Eden Örgüte Meydan Okudu

Çağlayan Adliyesi'nde şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz için açıklama yapan Sedat Peker, DHKP-C terör örgütüne meydan okuyarak "Gücünüz normal vatandaşlara yeter" dedi.

Sedat Peker dün İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde teröristler tarafından silahla vurularak öldürülen savcı Mehmet Selim Kiraz için başsağlığı mesajı yayınladı.

Sedat Peker yayınladığı mesajda DHKP-C terör örgütüne sert tepki gösterdi. Peker yaptığı açıklamada "Sizin çapınız profesyonellere değil, masa başında iş yapan normal vatandaşlara yeter" dedi.

"HEPİNİZİ İÇİNE KOYAR ÖYLE YAKARIM"

Sedat Peker daha önce de kendisini tehdit eden DHKP-C terör örgütüne "Ben park yakacak olsam hepinizi içine koyar öyle yakarım" demişti.

İşte Sedat Peker'in açıklamasından bir kesit;

"Dün Dhkp-c örgütü tarafından şehit edilen savcımız cennetmekan Sayın Mehmet Selim KİRAZ'a, YÜCE ALLAH'tan rahmet diliyor, kalanlarına ise başsağlığı dileyerek, üzüntülerini paylaşıyorum.

"SİZİN ÇAPINIZ PROFESYONELLERE DEĞİL..."

Hatırlarsanız bu örgütle geçmiş zamanda kamuoyuna da yansıyan bir şekilde sorun yaşamıştım. Kendilerine çeşitli eleştiriler yönelterek, kısaca çapsızsınız demiştim. Sizin çapınız profesyonellere değil, masa başında iş yapan normal vatandaşlara yeter demiştim.

"ONLAR AÇISINDAN BU BİR RÜTBEDİR"

Yine aynısını yaptılar. Hayatı boyunca hiçbir çatışmaya girmemiş, masa başında görev yapmasının haricinde şiddetle hiçbir işi olmamış, bir vatan evladına saldırı düzenleyerek, yine bu eylemleriyle de gururlandılar. Dostlarım bu dünyada herkes kendi kalibresi kadar değer taşır ve de kalibresi kadar adamdır. Onlar açısından düşününce belki de bu bile bir rütbedir, bir kazanımdır."

haberler.com

 

Etiketler :