Şanlıurfa'daki terör saldırısı

Şanlıurfa'daki terör saldırısı

İş yeri zarar gören AK Parti Suruç İlçe Başkanı Yavuz:- "İlçemizin huzur ortamını bozmaya çalışanlar asla amaçlarına ulaşamayacaktır"

ŞANLIURFA (AA) - AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, ilçenin huzur ortamını bozmaya çalışanların amaçlarına ulaşamayacağını belirtti.

Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, gece saatlerinde Mürşitpınar Caddesi'ndeki kendisine ait iş yerine ses bombası atılması sonucu giyim dükkanında ve önünde park halinde bulunan hafif ticari araçta hasar oluştuğunu hatırlattı.

Saldırıyı kınayan Yavuz, teşkilat üyeleriyle hiçbir siyasi ve bölgesel farklılık gözetmeksizin hizmet etmeye çalıştığını ifade etti.

İlçenin konumu ve ekonomisi itibarıyla gün geçtikçe geliştiğini anlatan Yavuz, şunları kaydetti:

"Bu süreçte en çok ihtiyacımız olan birlik, beraberlik ve barış ortamının bozulmamasıdır. Dün gece saatlerinde iş yerimize gerçekleşen bu hain saldırı ilçemizin huzur ortamını bozarak, birlik ve beraberliğimize zarar vermek amaçlıdır. Bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişiler, en kısa sürede tespit edilerek, adalete teslim edileceklerdir. İlçemizin huzur ortamını bozmaya çalışanlar, asla amaçlarına ulaşamayacaktır. 79 milyon, tek yürek, tek bayrak, tek millet, tek devlet, tek vatan sevdamızla tüm terör saldırılarını nefretle kınıyor, kahramanca mücadele eden tüm şehitlerimize, yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımız, tüm gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Yeni Türkiye, güçlü Türkiye için herkesi kardeşliğe, birlik ve beraberliğe davet ediyoruz."

Öte yandan, saldırıyla ilgili gözaltına alınan S.Ç. ile M.K'nın İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :