Şanlıurfa'da hafif ticari araç minibüsle çarpıştı! 2'si ağır 4 yaralı

Şanlıurfa'da hafif ticari araç minibüsle çarpıştı! 2'si ağır 4 yaralı

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesi Diyarbakır yolu üzerinde hafif ticari araç minibüsle çarpıştı. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı

Şanlıurfa'da hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesi Diyarbakır yolu üzerinde yaşandı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 63 SA 451 plakalı Peugeot marka hafif ticari araç Gap Bulvarında yoldan çıkarak karşı şeritte seyreden A. Ç.’nin kullandığı 06 FJ 1099 plakalı minibüs ile çarpıştı.

9.jpg

Kazada V. A., M. İ., E. Ş. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar yaralıları araçtan çıkartarak sağlık ekiplerine haber verdi.

99.jpg

Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla hastaneye götürdü.

999.jpg
Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.