Samsung'un geleneksel 'Büyük TV Günleri' kampanyası başladı

Samsung'un geleneksel 'Büyük TV Günleri' kampanyası başladı

8 - 26 Ekim arasında geçerli olacak Büyük TV Günleri kampanyasında 55 inç Crystal UHD TV'lerden 85 inç NEO QLED TV'lere uzanan Samsung’un büyük ekranları televizyonlarına kampanyaya özel fiyatlarla sahip olmanın yanında 3 bin liraya varan Para Kart hediye

Samsung, bu yıl 8 - 26 Ekim arasında gerçekleştirilecek 'Büyük TV Günleri' kampanyasında avantajlı fiyatlar ve 3.000 TL’ye varan Para Kart hediyesi ile büyük ekranlarda izleme deneyimi yaşamak isteyenleri bir kez daha sevindirecek.

Futbol veya voleybol gibi heyecan dolu karşılaşmaları izlerken kendinizi adeta sahada mı hissetmek istiyorsunuz? Ya da sevdiğiniz film ve dizileri bir sinema salonundaymış gibi izleyip kendinizi o dünyanın içindeymiş gibi görmek mi istiyorsunuz? Global TV pazarında liderlik koltuğundaki yerini 15 yıldır koruyan Samsung’un heyecanla beklenen gelenekselleşmiş “Büyük TV Günleri” kampanyası ile bu istekleriniz gerçekleşebilir.

8 - 26 Ekim arasında geçerli olacak “Büyük TV Günleri” kampanyasında 55 inç Crystal UHD TV'lerden 85 inç NEO QLED TV'lere uzanan Samsung’un büyük ekranları televizyonlarına kampanyaya özel fiyatlarla sahip olmanın yanında 3.000 TL’ye varan Para Kart da hediye edilecek. Kaçırılmayacak kampanyaya katılmak için alışverişinizi yaptıktan sonra TV’nizin yetkili servis tarafından kurulumunun en geç 28 Ekim’e kadar yapılması gerekiyor. Ardından 31 Ekim’e kadar aşağıdaki kampanya sayfası üzerinden başvurmanız yeterli oluyor.

Kampanya Samsung bayileri ve Samsung Online Mağaza’nın (shop.samsung.com/tr) yanı sıra kampanyaya katılan üçüncü taraf satış noktalarında da geçerli olacak.

Kampanya şartları ve detayları için adres: https://www.samsung.com/tr/buyuk-tv-gunleri-ekim-2021/

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.