Samsun'da 23 Mart Çarşamba günü okullar tatil mi? Tüm detaylar açıklandı

Samsun'da 23 Mart Çarşamba günü okullar tatil mi? Tüm detaylar açıklandı

Etkili olan yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle Samsun'da 23 Mart 2022 Çarşamba günü okullar tatil mi? Öğrenci ve velilerin merakla beklediği 'bugün okullar tatil mi?' sorusuna yanıt Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden geldi.

Samsun'da etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı ilçelerde 23 Mart 2022 Çarşamba günü okullarda yüz yüze eğitime ara verildiği duyuruldu.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Samsun'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Asarcık, Ayvacık, Salıpazarı ve Terme ilçelerinde bulunan bazı okullarda eğitime 1 gün ara verildiğini, söz konusu okullarda eğitimin uzaktan yapılacağını açıkladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Asarcık ilçemizde olumsuz hava şartları kar ve buzlanma sebebiyle 23 Mart Çarşamba günü yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime devam edilecektir.

Ayvacık ilçemizde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Çarşıköy İlk /Ortaokulu, Döngel İlk / Ortaokulu, Terice İlk / Ortaokulu, Kazancılı İlkokulu, birleştirilmiş sınıflı okulların tamamında 23 Mart Çarşamba günü bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir. Uzak bölgelerden gelemeyen taşımalı öğrenciler izinli sayılacaktır.

Salıpazarı ilçemizde Tahnal ve Konakören İlk/Ortaokulumuz ile Cevizli ve Kırgıl İlkokulumuzun yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı tamamında 23 Mart Çarşamba günü bir gün süre ile eğitime ara verilmesi, taşıma merkezli diğer okullarımıza olumsuz hava şartlarından dolayı ulaşamayan öğrencilerimizin izinli sayılması kararı alınmıştır.

Terme ilçemizde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ambartepe İlk /Ortaokulunda 23 Mart Çarşamba günü bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir.

Bu bölgelerden ve kar ile buzlanma nedeniyle riskli veya ulaşım imkanı olmayan güzergahlardan ilk/ortaokul/lise/özel eğitim ve dengi okullara gelemeyen tüm taşımalı öğrencilerimiz izinli sayılmıştır.

İşte Samsun'da 22 Mart 2022 Çarşamba günü tatil edilen okullarla ilgili tüm detaylar:

Alaçam
Asarcıkİlçemizde olumsuz hava şartları kar ve buzlanma sebebiyle 23.03.2022 Çarşamba günü yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime devam edilecektir.
Atakum
AyvacıkAyvacık ilçemizde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle;
1-Çarşıköy ilk / Ortaokulu
2-Döngel İlk / Ortaokulu
3-Terice ilk / Ortaokulu
4-Kazancılı ilkokulu
5-Birleştirilmiş sınıflı okulların tamamında
23.03.2022 Çarşamba günü bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir.Uzak bölgelerden gelemeyen taşımalı öğrenciler izinli sayılacaktır.
Bafra
Canik
Çarşamba
Havza
İlkadım
Kavak
Ladik
Ondokuzmayıs
Salıpazarı

Tahnal ve Konakören İlk/Ortaokulumuz ile Cevizli ve Kırgıl İlkokulumuzun yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı tamamında 23/03/2022 Çarşamba günü bir gün(1) süre ile Eğitime ara verilmesi, taşıma merkezli diğer okullarımıza olumsuz hava şartlarından dolayı ulaşamayan öğrencilerimizin izinli sayılması kararı alınmıştır.

Tekkeköy
TermeTerme ilçemizde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ambartepe ilk /ortaokulunda 23 Mart 2022 Çarşamba günü bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir.Bu bölgelerden ve kar ile buzlanma nedeniyle riskli veya ulaşım imkanı olmayan güzergahlardan İlk/Ortaokul/Lise/Özel Eğitim ve dengi okullara gelemeyen tüm taşımalı öğrencilerimiz izinli sayılmıştır.
Vezirköprü
Yakakent

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.