Salgında 21 Şubat rakamları açıklandı! Bakan Koca Variola virüsünü örnek verdi

Salgında 21 Şubat rakamları açıklandı! Bakan Koca Variola virüsünü örnek verdi

21 Şubat Koronavirüs tablosunu açıklayan Sağlık Bakanı Koca, Türkiye'de son 24 saatte 85 bin 26 kişinin testinin pozitif çıktığını, 268 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 21 Şubat 2022 Koronavirüs vaka, vefat ve aşılama rakamlarını içeren haritayı paylaştı. Buna göre son 24 saatte 268 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti, tespit edilen yeni vaka sayısı ise 85 bin 26 olarak açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son verileri sosyal medya hesabından duyurdu. Koca, paylaşımında, "Variola virüsünün neden olduğu Çiçek Hastalığı gibi birçok hastalık aşıyla ortadan kalktı. Başka pek çok bulaşıcı hastalıksa aşılar sayesinde önlenip, yayılımları engellenebiliyor. Biz de aşı ve zayıf varyant avantajıyla Covid-19’a karşı artık güçlüyüz. Aşılarınızı yaptırın" ifadelerini kullandı.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.