Sağlık Bakanı Koca'dan duygu yüklü Konya paylaşımı

Bakan Koca, Konya'nın 1950 rakımlı 'dağ köyü'ndeki evine gelen aşı ekibini görünce gözyaşlarını tutamayan 86 yaşındaki Zeynep ninenin görüntülerini, "Bu memleket, bu vatan gönlü umman kadar geniş analarımızın duasıyla ilelebet var olacak" notuyla paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya'nın 1950 rakımlı köyündeki evine gelen aşı ekibini görünce gözyaşlarını tutamayarak dua üstüne dua eden Zeynep Kara'nın görüntülerini paylaştı.

Ülke genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede, toplumsal bağışıklama için hayata geçirilen aşı programı kapsamında Konya'da aşılanan 86 yaşındaki Zeynep Kara, eve gelen sağlık ekibini görünce gözyaşlarını tutamadı.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan mobil aşı ekibi, 1950 rakımda bulunan Hadim ilçesi Gerez Mahallesi'nde yaşayan Zeynep Kara'ya Kovid-19 aşısı yapmak üzere yola çıktığı yolda, otomobillerin giremediği 3 kilometrelik patika yolu ise yürüyerek çıktı.

Hayatı boyunca doktora dahi gitmediği öğrenilen ve damadı ile kızıyla aynı evde yaşan yaşlı kadın, binbir türlü güçlükle karşılaşarak evine ulaşan sağlık ekiplerini karşısında görünce duygu dolu anlar yaşadı.

Sağlık ekibinin gösterdiği ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyetini dile getiren Zeynep nine, hem ağladı hem dua etti.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar