Sağlık Bakanı Koca Keçiören'de saldırıya uğrayan sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Sağlık Bakanı Koca Keçiören'de saldırıya uğrayan sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün silahlı saldırı sonrası gelen yaralının ameliyatta kaybedilmesinin ardından hasta yakınlarının saldırısına uğrayan Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisini ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi acil servisinde hasta yakınlarının saldırı girişiminde bulunduğu sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Keçiören EAH Acil Servisindeki arkadaşlarımı ziyaret ettim. Emniyet güçlerimizce incelenen kamera kayıtları, arkadaşlarımızın beyanı olayın ciddiyetini ortaya koymuştur. Cumhuriyet Başsavcılığımız süreci başlatmıştır. Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız" dedi.

f.jpg

Olayın geçmişi!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir berberde meydana gelen olayda tartıştığı E.K. tarafından silahla vurularak ağır yaralanan A.Ö., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ağır yaralı olarak acil servise alınan A.Ö., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, durumu öğrenen yakınları ise hastaneye gelerek sağlık çalışanlarına zor anlar yaşatmıştı. Hastane içerisinden bir sağlık çalışanı tarafından çekilen görüntülerde, meslektaşlarının A.Ö.’nün yakınları tarafından saldırıya uğramamak için kendilerini bir bölüme kapatarak sedye ile korumaya çalıştığı görülmüştü.

ffff.jpg

ffffffff.jpg