Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'da

Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'da

Bakan Akdağ Erzurum Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Uçar'ın düğününe katıldı- Akdağ: "Cumhurbaşkanımızın başlattığı töreyi uygulayacağız. Sayı vermeyeyim ama Allah size hayırlı bol evlat nasip etsin"

ERZURUM (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Uçar'ın düğününe katılarak, "Bu mutlu evliliğinizden Allah hayırlı nesiller nasip etsin. Cumhurbaşkanımızın başlattığı töreyi uygulayacağız. Sayı vermeyeyim ama Allah size hayırlı bol evlat nasip etsin." dedi.

Akdağ, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Erzurum'da İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Komutanlık şeref defterini imzalayan Akdağ, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik ile bir süre görüştü.

Bakan Akdağ, daha sonra Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ü makamında ziyaret ederek, "demokrasi nöbetleri" hakkında bilgi aldı.

Akdağ, Erzurum Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Uçar'ın düğününe katıldı.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Orhan Deligöz, Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile nikah şahitliği yapan Akdağ, çifte mutluluklar diledi.

Akdağ, evliliğin iki kişinin anlayışı ile mükemmelleşebildiğini ifade ederek, "Güzel günler olur, zor günler olur, önemli olan hem güzel günlerde hem zor günlerde dayanışma içinde olmak, birbirine tahammül etmek, birbirine saygı göstermek. İnşallah çok mutlu olurlar. Bu mutlu evliliğinizden Allah hayırlı nesiller nasip etsin. Cumhurbaşkanımızın başlattığı töreyi uygulayacağız. Sayı vermeyeyim ama Allah size hayırlı bol evlat nasip etsin." diye konuştu.

Akdağ, evlenme cüzdanını gelin Aybüke Gözde Gültekin'e verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler