Sabaha kar var! Ankara'da okullar tatil mi?

Sabaha kar var! Ankara'da okullar tatil mi?

Yüzyüze eğitimin başlamasına karar verilmesinin ardından verilen 3 haftalık tatilde dinlenen öğrencilerin bir kaç gün daha okula gitmesi mümkün değil gibi görünüyor. Ankara'ya yağacak kar nedeniyle okulların tatil edilmesi bekleniyor.

Türkiye'ye batıdan giriş yapan ve Marmara Bölgesi'ni etkisi altına alan kar yağışı doğuya doğru ilerlemesini sürdürüyor. Karadeniz'de Sinop ve Karabük'te okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildi.

Orta Anadolu'da bazı kentlerde başlayacak kar yağışı öncesi hazırlıklar tamam. Ancak okullarla ilgili henüz karar verilmiş değil. Meteoroloji İşleri kar yağışının doğuya ilerleyeceğini, Ankara, Konya gibi kentlerin kar yağışının etkisine gireceğini ilan etti.

Ankara'ya Pazartesi gününün ilk saatlerinden itibaren kar yağışının düşmesi bekleniyor.

Ekiplerin hazır bekletildiği Başkent'te Valilik henüz kar yağışı nedeniyle tatil açıklaması yapmadı. Yüzyüze eğitimin başlayacağı illerden biri olan Başkent'te kar yağışının başlamasıyla okulların tatil edilmesi bekleniyor.

Valilik açıklaması gelir gelmez buradan bilgilendirme yapacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.