Saadet'in Konya adayı Abdulkadir Karaduman Oldu

Saadet'in Konya adayı Abdulkadir Karaduman Oldu

Süleyman Kamil Akın'ın adaylıktan çekilmesiyle, Saadet Partisi'nin yeni adayı belirlendi. Konya'nın belediye başkan adayı Abdulkadir Karaduman oldu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen isimlerde değişiklik yaşandı. Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin önceden belirlediği aday Süleyman Kamil Akın, adaylıktan çekilme kararı aldı. Böylece, Saadet Partisi'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirsizlik kazandı. Ancak, partinin hızlı bir şekilde yeni adayını belirleme süreci sonuçlandı.

Saadet Partisi, Konya'nın belediye başkan adayını 27. Dönem Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman olarak açıkladı. Karaduman, milli görüş belediyeciliği anlayışıyla hizmet edeceğini belirterek, Konya'ya daha iyi bir yaşam sunmayı hedeflediğini ifade etti.

Saadet Partisi'nin yapmış olduğu açıklamada, "Abdulkadir Karaduman, Konya'mıza hayırlı olsun! Daha İyi Bir Yaşam Senin hakkın milli görüş. Milli Görüş Belediyeciliği anlayışıyla hizmet edecek olan Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Abdulkadir Karaduman'a ve teşkilatımıza başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.