Saadet Partisi Karabük Teşkilatı'ndan AK Parti'ye ziyaret

Saadet Partisi Karabük Teşkilatı'ndan AK Parti'ye ziyaret

Saadet Partisi Karabük İl Teşkilatı AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve İl Başkanı İsmail Altınöz'ü ziyaret ederek, kentin sorunları ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu

Saadet Partisi Karabük İl Başkanı Muhsin Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, il kongresine katılımlarından dolayı AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz'ü ziyaret ederek, gösterdikleri ilgiye teşekkür etti.

akppp.jpg

Saadet Partisi Karabük İl Başkanı Muhsin Çebi ve İl Yönetim Kurulu AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal'ı da AK Parti İl Merkezinde ziyaret ederek bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Saadet Partisi Karabük İl Başkanı Muhsin Çebi, "Karabük'ün sorunları ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Ülkemiz ve ilimiz sorunları ve gündeme ilişkin konularda ülkemizin alî menfaatleri konusunda her platformda fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.