Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Tekirdağ'da:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Tekirdağ'da:

''Milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi olarak diyoruz ki, ilk hedefimiz iktisadi kalkınma olmalıdır. Adaletli düzen ve adil gelir dağılımını esas alan bir kalkınmayı başlatmak zorundayız''

TEKİRDAĞ (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''Milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi olarak diyoruz ki, ilk hedefimiz iktisadi kalkınma olmalıdır. Adaletli düzen ve adil gelir dağılımını esas alan bir kalkınmayı başlatmak zorundayız'' dedi.

Partisince Çorlu Öğretmenevinde düzenlenen iftar programında konuşan Kamalak, ülkenin son dönemde kötü bir gidişat sergilediğini, her gün şehit haberleri aldıklarını belirterek, ''Türkiyemizi ele alalım, her gün şehit üstüne şehit gelmiyor mu? Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler diliyorum. Bugün, bir hanım kardeşimiz de görevi başında şehit düşmüştü ve Edirne'de ahirete uğurlandı. Her gün haberlerde şehitleri görüyoruz. Düşmanımız kim, kiminle savaşıyoruz?'' ifadesini kullandı.

Dış ülkelerle ilişkilerde yanlış politika uygulandığını iddia eden Kamalak, özellikle İslam ülkelerinin zor durumda olduğunu dile getirdi.

Kamalak, ''Ortadoğu'ya bir bakalım, Suriye, Mısır, Libya, Irak. Dünyaya bir bakalım, dünyanın asırlık kanayan yarası olan 5 büyük bölgenin hepsi İslam coğrafyasında. Kıbrıs, aşağı yukarı 150 yıldır kanayan yaramız. Kudüs, Mescid-i Aksa, Keşmir, Arakan. Bu kanayan yaralarımıza mani olmaya çalışırken, bunların yenileri ekleniyor. İbret gözüyle dikkatli bir şekilde baktığımızda görüyoruz ki hem Türkiyemiz hem Ortadoğu hem İslam alemi hem de dünya çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor.'' değerlendirmesinde bulundu.

Söylediklerinin ne pahasına olursa olsun arkasında durduklarını belirten Kamalak, seçimlerde oy verirken de insanların biraz daha dikkatli davranmaları gerektiğini ifade etti.

Kamalak, "Emaneti ehline vermezseniz, sadece benim değil 7,5 milyarlık insanlık aleminin hakkı kalır üzerinizde. Çünkü biz, şahıs için, mevki makam için siyaset yapmıyoruz. Biz, insanları doğruluğa, kurtuluşa davet ediyoruz. Bizim, ülke olarak kalkınmamız ve ilerlememiz lazım. Milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi olarak diyoruz ki, ilk hedefimiz iktisadi kalkınma olmalıdır. Adaletli düzen ve adil gelir dağılımını esas alan bir kalkınmayı başlatmak zorundayız.'' yorumunu yaptı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler