Rusya'dan kafa karıştıran hamle

Rusya'dan kafa karıştıran hamle

Rus savaş gemileri 10 gün boyunca Akdeniz'de olacak

Esed'e verdiği destekten dolayı eleştirilen Rusya 'nın, Kıbrıs açıklarında 10 gün boyunca S-300 füzeleriyle tatbikat yapması kafaları karıştırdı.

30 OCAK'A KADAR SÜRECEK

Rum Politis gazetesi, tatbikat dolayısıyla bir "NOTAM" yayımlandığını yazdı. Füzelerle yapılacak atışlardan dolayı, ilgili havayolu şirketlerinin durumdan haberdar edildiklerini ifade eden gazete, bu NOTAM'a göre, tatbikatın yarın öğlen başlayacağını ve 30 Ocak'a kadar süreceğini yazdı.

10 gün sürecek tatbikatın, her gün 14.00 ile 20.00 saatleri arasında icra edileceğini kaydeden gazete, yayımlanan NOTAM'da hava tatbikatının koordinatlarının verildiğini; buna göre tatbikatın Baf'ın güneybatısından başlayacağını ve Limasol'un güneyine kadar uzanacağını belirtti.