Rize’de fahiş kira kavgası kanlı bitti! Halil İbrahim Ak öldü, 2 yaralı

Rize'de fahiş kira artışı nedeniyle yaşanan kavgada bıçaklanan 25 yaşındaki Halil İbrahim Ak hayatını kaybetti, arkadaşları Sedat S.S. ve Miraç B. yaralandı.

Rize'de meydana gelen bıçaklama olayında 25 yaşındaki Halil İbrahim Ak yaşamını yitirfi, 2 kişi yaralandı.

Olay merkeze bağlı Paşakuyu Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre ev sahibi M.K. kirasını arttırmak istediği için kiracısı ile artışın fahiş olduğu nedeniyle tartışma yaşadı.

Yaşanan tartışmanın ardından kiracının yeğeni Halil İbrahim Ak (25) ve 2 arkadaşı ev sahibi M.K. ile görüşmek için yanına geldi. Ak ile M.K. arasındaki tartışma büyüyerek yerini kavgaya bıraktı. Bu esnada ev sahibi M.K. belinden çıkardığı ekmek bıçağı ile Halil İbrahim Ak, Sedat S.S. (23) ve Miraç B.'yi yaraladı.

M.K. olay yerine gelen ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınırken bölgeye 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Boğazından bıçak yarası alan Ak, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Halil İbrahim Ak'ın arkadaşları Sedat S.S. ve Miraç B. İse Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili başlatılan geniş çapta inceleme devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.