Ribat Uganda'da Hacı Veyis Zade Mustafa Efendi hayrına su kuyusu açtı

Ribat Uganda'da Hacı Veyis Zade Mustafa Efendi hayrına su kuyusu açtı

Dünyanın ücra köşelerindeki Müslümanların yardımına koşan Ribat Eğitim Vakfı İnsani Yardım Derneği, Uganda'da Hacı Veyis Zade Mustafa Efendi hayrına su kuyusu açtı. Ribat'ın bölgedeki yardım faaliyetleri aralıksız devam ediyor

Konya'da kurulu Ribat Eğitim Vakfı İnsani Yardım Derneği, 3 kıta 39 ülkede gerçekleştirdiği insani yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Dünyanın ücra köşelerinde dualar alarak, kalıcı projelere imza atan Ribat, mazlum coğrafyalarda açtığı su kuyuları ile temiz suya hasret Uganda halkını suya kavuşturuyor.

Yardımların yanı sıra talebelere Kur'anı Kerim de dağıtılıyor

Ribat bu sefer de iyilik rotasını Uganda'ya çevirerek nakdî dağıtımlardan, gıda yardımlarına, Kur'an kursunda Kuran nüshası dağıtımları gerçekleştiriyor. Yetimlerin, engelli, yatalak ve kimsesizlerin kolu kanadı olan vakıf yardım faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

uggg.jpg

Hacı Veyis Zade Mustafa Efendi adına su kuyusu

Ribat Konya'nın manevi mimarlarından Hacı Veyis Zade Mustafa Efendi adına da su kuyusu açarak Uganda'nin ücra köylerinde dualar aldı.

Hacı Veyiszade su kuyusu dualarla açılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.