Ribat emanetlerinizi İdlib'e ulaştırıyor

Ribat emanetlerinizi İdlib'e ulaştırıyor

Ribat Eğitim Vakfı, Ribat İnsani Yardım Derneği ve Ribat Aşevi İdlib'de evlerini terk edip derme çatma çadırlarda yaşam mücadelesi veren savaş mağduru ailelere yönelik acil gıda, kışlık giysi ve battaniye kampanyası başlattı.

Ribat Eğitim Vakfı, Ribat İnsani Yardım Derneği ve Ribat Aşevi Suriye'nin İdlib şehrinde yaşanan bombardınlar nedeniyle evlerini terk edip derme çatma çadırlarda yaşam mücadelesi veren savaş mağduru ailelere yönelik acil gıda, kışlık giysi ve battaniye kampanyası başlattı.

Savaşın ilk günlerinden bu yana ülkemizin merhamet elini Suriyeli mazlumlara ulaştıran Ribat Eğitim Vakfı, bağışçılarının desteği ile İdlib'te yaşanan acil durum karşısında bir şeyler yapmak adına acil gıda, kışlık giysi, un ve battaniye olmak üzere bir yardım kampanya başlattı.

Ribat İnsani Yardım Derneği,öncülüğünde ” İdlib’e emanetlerini ulaştırıyoruz ” sloganıyla başlatılan yardım kampanyasında Bot, Kaban ve Giysi Bedeli 100 Lira, Gıda Kolisi Bedeli 100 Lira,Battaniye Bedeli 50 Lira, Bir Çuval Un 100 Lira ile Ayni ve Nakdi Yardımlarınızı İdlib’te yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize ulaştıracak.Online Bağış www.ribatinsaniyardim.org/onlinebagis.php

Ribat İnsani Yardım Derneği Başkanı Seyid Mehmet Duman, “ İdlip’te yaşanan uçak saldırıları sonucu binlerce mazlum hayatlarını sürdürebilme adına ülkemiz sınırlarında gördüğünüz derme çatma çadırlarda yaşıyor, kiminin ayakkabısı yok, kiminin üstünde kıyafeti. Bugüne kadar bizleri maddi ve manevi yardımlarından esirgemeyen bağışçılarımızdan Allah razı olsun, Bu yardım kampanyamızda da bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile gönüller yapmaya devam edeceğiz. “dedi.

Kampanya sonunda yardım kampanyası çerçevesinde toplanan yardımlar düzenlenen bir törenle İdlib mağduru ve ihtiyaç sahibi kişilere gönderilecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :