Rezillik diz boyu! Best Model Türkiye 2021 öncesi 15 Temmuz görüntüsü

Rezillik diz boyu! Best Model Türkiye 2021 öncesi 15 Temmuz görüntüsü

lki 1988 yılında gerçekleşen, bu yıl 34’üncüsü düzenlenecek olan Best Model Türkiye 2021 yarışmasının yarı final eleme heyecanı başladı. Yarışmacıları seçme görüntüleri sosyal medyada olay yarattı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Güzide Duran ve Deniz Akkaya gibi birbirinden ünlü isimlerin birinci seçildiği Best Model Türkiye yarışmasında eleme heyecanı yaşanıyor.

Organizatör Erkan Özerman’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen Best Model Türkiye 2021 yarışmasına katılmak için onlarca genç, elemelerin yapıldığı Sofitel Taksim Otel'e akın etti.

Yarışmanın 50 ünlüden oluşan jüri üyeleri, en başarılı 25 kız ve 25 erkeği seçecek. Sosyal medyada paylaşılan seçme görüntüleri ise kısa sürede gündem oldu.

Söz konusu fotoğraflarda; kadın adaylar arkada ayakta, erkekleri ise sıkış sıkış halde yerde çömelmiş vaziyette görülüyor. Yarışmanın organizatörü Erkan Özerman da orada.

Best Model Türkiye 2021 jürisinde yer alan gazeteci Burhan Akdağ'ın da yarı final elemelerinde yer alan yarışmacılarla böyle bir selfie çekmesi şaşkınlık yarattı.

Bu sene yarışmaya erkekler daha fazla başvuruda bulundu. Best Model Türkiye 2021'e 79 kadın yarışmacı katılırken, 196 erkek yarışmacı da en iyi model seçilebilmek için hünerlerini sergileyecek.

Fotoğraflara çok sayıda yorum yapıldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, paylaştıkları fotoğraflarla birlikte yazdıkları mesajlar ile tepkilerini dile getirdiler.

  • Bu kadar genç ne hale düşürülmüş , gerçekten bu kadar değersiz mi bu insanlar?
  • İnsana yakışır bir organizasyon değil.
  • Sandalye mi bitti memlekette! Size sandalye bile bulamayan bir organizasyona bel bağlamaya değmez. Şu görüntülerden sonra Best Model olsan ne olmasan ne?

Bazı sosyal medya takipçileri de görüntüleri 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan günde çekilen görüntülere benzetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum