"Reis'ten Şiirler Gecesi"

"Reis'ten Şiirler Gecesi"

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi ve Kol Kola Hareketi işbirliğiyle "Reis'ten Şiirler" adlı gece düzenlendi.Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi ve Kol Kola Hareketi işbirliğiyle "Reis'ten Şiirler" adlı gece düzenlendi.

Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sevdiği şiirleri, lise öğrencileri seslendirdi.

Programa Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, belediye başkan yardımcıları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı Erdoğan'ın örnek alınacak kişiliğe sahip olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Örnek aldığımız ve Türkiye'ye gelmiş çok nadir liderlerden birisidir. Yavrularımızın liderimizi örnek alması o kadar hoş ki, yeni Erdoğanlar yetişiyor. İnşallah geleceğimizin teminatı olan gençlik bize ümit veriyor. Allah yollarını açık etsin. Allah ülkemize, milletimize ve devletimize bu yavrularımızı bağışlasın."

Program sonunda protokol üyeleri de sahneye çıkarak ellerinde Türk bayraklarıyla Esat Kabaklı'nın "Ez Oğlum" adlı şarkısını öğrencilerle seslendirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :