Ramazana doğru

Ramazana doğru

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci:- "Bu ramazan ayında da yine birbirinden güzel etkinlikleri halkımızla buluşturarak maneviyatına uygun şekilde geçmesini hedefliyoruz"

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çeşitli etkinlikler düzenleyerek ramazan ayını maneviyatına uygun şekilde geçirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir halkının ve tüm İslam aleminin ramazan ayını kutladı. Bu ayı en verimli şekilde idrak etmek için hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Bahçeci, gerekli önlemlerin de alındığını dile getirdi.

Ramazanın manevi yaraların sarılmasına vesile olmasını dileyen Bahçeci, şunları kaydetti:

"11 ayın sultanı olan bu ay Müslüman alemi tarafından özlemle beklenen bir aydır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve güzel geleneklerimizden zedelenmiş olanlar, ramazan ayında yeniden onarılır. Mübarek ramazan ayının ülkemizde, şehrimizde ve tüm İslam aleminde oluşturduğu birleştirici gücün dünyada barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olması en büyük arzumuzdur. Bu ramazan ayında da yine birbirinden güzel etkinlikleri halkımızla buluşturarak maneviyatına uygun şekilde geçmesini hedefliyoruz. Ramazan ayının vatandaşlarımıza, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diler, saygılar sunarım."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler