Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz:- "Artık senin ülkendeki terör örgütü benim ülkemdeki terör örgütü ayrımından ziyade, tüm terör örgütlerine karşı dünya ülkelerinin ortak bir duruşla küresel mücadele içinde olması gerekmektedir"- "Biliyorsunuz dün Medine

AKSARAY (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, son günlerde artan terör olaylarına ilişkin, "Artık senin ülkendeki terör örgütü benim ülkemdeki terör örgütü ayrımından ziyade, tüm terör örgütlerine karşı dünya ülkelerinin ortak bir duruşla küresel mücadele içinde olması gerekmektedir." dedi.

İnceöz, Aksaray Valiliğince düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. İlk olarak Abdul Kadir Üçyıldız Huzurevi’ndeki yaşlılarla bayramlaşan İnceöz, daha sonra Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda bulunan çocuklar ve İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan emniyet mensuplarıyla bir araya geldi.

İnceöz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bir ramazan ayını daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten İnceöz, "Bayramların, bayram tadında yaşanabilmesini temenni ediyorum. Bunun için akan kanın ve gözyaşının bir an önce dinmesi gerekiyor. Ülkemizin birlik beraberliği için canını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehit ailelerimize ve kahramanca mücadele eden gazilerimize şükranlarımı arz ediyorum. Bayramların, bu ortak mücadelenin kararlılık içinde sürdüğü, bayramların bayram tadında yaşanacağı günler olmasını diliyorum." diye konuştu.

İnceöz, Türkiye'deki birlik ve beraberliğe yönelik yapılan terör eylemlerine karşı toplumun tüm kademeleriyle mücadelelerinin sonuna kadar süreceğini ifade ederek bu konuda hiçbir vatandaşın endişe etmemesi gerektiğini vurguladı.

- "Hem ülkemizde hem de dünyadaki bütün terör saldırılarını lanetliyorum"

İnceöz, dünya genelinde artık her yerde terör olaylarının yaşandığına işaret ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biliyorsunuz dün Medine-i Münevvere'de terör saldırısı gerçekleşti. Yaşanan bu olay başta olmak üzere, hem ülkemizde hem de dünyadaki bütün terör saldırılarını lanetliyorum. Artık dünyaya baktığımızda, terör örgütünün saldırıları her yerde olmakta ve insanlığın bir problemi haline gelmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve kurucu genel başkanımızın her fırsatta söylediği gibi, teröre karşı tüm insanlığın ortak mücadele etmesi gerekiyor. Artık senin ülkendeki terör örgütü benim ülkemdeki terör örgütü ayrımından ziyade, tüm terör örgütlerine karşı dünya ülkelerinin ortak bir duruşla küresel mücadele içinde olması gerekmektedir."

Bayramlaşma programına, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Aksaray Milletvekilleri Mustafa Serdengeçti ve Cengiz Aydoğdu ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler