Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor

BBP Genel Başkanı Destici, bayram namazını başkentte Taceddin Sultan Camisi'nde kıldı

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bayram namazını başkentte Taceddin Sultan Camisi'nde kıldı.

Destici, namazın ardından partisinin kurucusu ve eski genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Taceddin Dergahı'ndaki kabrini ziyaret etti.

Yazıcoğlu'nun kabri başında Kur'an-ı Kerim okuyup dua eden, daha sonra vatandaşlarla bayramlaşan Destici, bayramını kutlayan bir çocuğa harçlık verdi. Destici daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, İslam dünyasının, Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Destici, "Büyük bir sevinç, büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Ama aynı anda zamanda da büyük bir hüzün yaşıyoruz. Çünkü İslam dünyası maalesef kan ve gözyaşı içinde. Rabbim tüm Müslümanları, mazlumları bu zalimlerin, bu katillerin şerrinden emin eylesin." ifadesini kullandı.

Ankara, Irak ve Cidde'de gerçekleştirilen terör saldırılarını kınayan Destici, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, şöyle devam etti.

"Dikkat çekici bir şey var. Bu sözde İslami terör örgütü diye nitelendiren fakat özde emperyalist küresel güçlerin taşeronu, maşası olan bu katiller ordusunun hedefinde tamamen İslam dünyası ve Müslümanların olduğu bu üç saldırıyla da açıkça görüldü. Ankara, peşine Irak, Bağdat ve hemen peşine de kutsal toprakların ve hiçbir Müslüman olmayanın giremediği, girmesinin yasak olduğu, Medine-i Münevvere'de Resul-i Ekrem Efendimizin kabrinin, makamının olduğu, makamına yakın bir noktada, yanı başında böyle bir saldırının gerçekleşmesi küresel güçlerin maşası olan bu terör örgütlerinin hedefinin Müslümanlar olduğu, İslam dünyası olduğu, İslam dünyasını karıştırmak, kan ve gözyaşına boğmak ve buraların parçalanıp, bölünüp emperyalist güçler tarafından sömürülmesine aracılık etmek için yapıldığı çok açık ve net. Şahsımca da Türkiyeyi bekleyen en büyük tehlikede bu. Zaten 32 yıldan fazla bir süredir PKK terör örgütüyle mücadele ediyoruz, millet olarak."

Terörle mücadele şehit olan güvenlik görevlilerine Allah'tan rahmet dileyen Destici, "Şimdi başka terör örgütlerinin de hedefi olmaya başladı Türkiye. Bu da radikal terörizm. Türkiyeyi bekleyen en büyük tehlikelerden bir tanesi. Türkiye'nin mutlaka buna karşı topyekun, iktidarıyla, muhalefetiyle önleyici, kalıcı, bilgilendirici tedbirler alması lazım." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :