Rahatsızlanan yolcu belediye otobüsüyle hastaneye götürüldü

Rahatsızlanan yolcu belediye otobüsüyle hastaneye götürüldü

Denizli'de belediye otobüsü şoförü, rahatsızlanarak baygınlık geçiren kadın yolcuyu otobüsle hastaneye götürdü- Yolcunun rahatsızlanması ve otobüsle hastaneye götürülmesi anı, otobüsteki güvenlik kamerasınca kaydedildi

DENİZLİ (AA) - Denizli'de belediye otobüsü şoförü, araçta rahatsızlanarak baygınlık geçiren kadın yolcuyu, otobüsle hastaneye yetiştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Otogar-Başrakçı hattında çalışan 20 BLD 83 plakalı otobüsüne otogar yakınında binen kadın yolcu, bir süre sonra rahatsızlanarak baygınlık geçirdi.

Yolcuların uyarısı üzerine duran otobüs şoförü Ahmet Tetik, 112'yi aradıktan sonra kadının rahatsızlığının ciddi olabileceği düşüncesiyle güzergahından çıkarak hastaneye doğru yola çıktı.

Otobüsün reflektörlerini yakarak Denizli Devlet Hastanesine giden şoför Tetik, güzergah boyunca görüştükleri 112 Acil Servis ekibiyle hastane girişinde bir araya gelerek kadını sağlık personeline teslim etti.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye alınan ve kimliği açıklanmayan kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu arada kadının otobüste rahatsızlanması ve otobüsle hastaneye götürülmesi anları, otobüsteki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Durumun aciliyetini göz önüne alarak kadını otobüsle hastaneye taşıyan Tetik, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadının otobüse binmesinden kısa süre sonra baygınlık geçirdiğini belirtti.

Durumu hemen sağlık ekiplerine aktardığını ifade eden Tetik, "112 ile görüşürken aracın dörtlülerini yakıp korna çalarak durakları geçtim ve hastane önüne vardım. Sağlık ekiplerimiz olaya hemen müdahale ettiler." diye konuştu.

Bu gibi acil durumlara karşı hazırlıklı olduklarını ve sürekli eğitim aldıklarını vurgulayan Tetik, "Trafik eğitimi, sağlık ve halkımızla iletişim konularında sürekli bilgilendiriliyoruz." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :