PFDK Konyaspor'a ve 1922 Konyaspor'a ceza verdi!

PFDK Konyaspor'a ve 1922 Konyaspor'a ceza verdi!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu arabam.com Konyaspor'a ve 1922 Konyaspor'a ceza verdi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı arabam.com Konyaspor'a ceza verdi. TFF yaptığı paylaşımda

ARABAM.COM KONYASPOR Kulübünün, 08.10.2022 tarihinde oynanan FRAPORT TAV ANTALYASPOR-ARABAM.COM KONYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ARABAM.COM KONYASPOR Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 87.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 1922 Konyaspor'un Yardımcı Antrenör'ü Mehmet Hayrullah Yılmaz'a müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle ceza verdi.

1922 KONYASPOR Kulübü antrenörü MEHMET HAYRULLAH YILMAZ'ın, 09.10.2022 tarihinde oynanan AMASYASPOR FUTBOL KULÜBÜ-1922 KONYASPOR TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.