Petrol arama ruhsat devri

Petrol arama ruhsat devri

ANKARA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce, Corporate Resource BV'nin Tekirdağ ve Kırklareli'deki bazı petrol...

ANKARA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce, Corporate Resource BV'nin Tekirdağ ve Kırklareli'deki bazı petrol arama ruhsatlarının belli hisselerinin Statoil Banarlı Turkey BV'ye devredilmesine karar verildi.

Konuya ilişkin ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Corporate Resources BV’nin Tekirdağ ve Kırklareli illeri sınırları içindeki 2 petrol arama ruhsatının yüzde 50'şer hissesinin Statoil Banarlı Turkey BV'ye devredilmesi kararlaştırıldı.

Ayrıca, Corporate Resources BV’nin Tekirdağ ile Kırklareli sınırları içindeki Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation ve Pinnacle Turkey Inc. ile müştereken sahip olduğu 2 adet petrol arama ruhsatının her birindeki yüzde 40’ar hissesinin tamamı da Statoil Banarlı Turkey BV’ye devredildi.

Böylece, Corporate Resources BV'nin Tekirdağ'da Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation ve Pinnacle Turkey Inc. ile müştereken sahip olduğu bazı işletme ruhsatlarının hakkı Statoil'e geçmiş oldu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :