Pekyatırmacı: “2020 yılında birlik beraberlik içinde Selçuklu için çalışmaya devam edeceğiz”

Pekyatırmacı: “2020 yılında birlik beraberlik içinde Selçuklu için çalışmaya devam edeceğiz”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında 2020 yılının şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

2020 yılının Türkiye ve tüm dünya insanlığı için barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Pekyatırmacı,“ 2019 yılı ülkemiz, şehrimiz için önemli ve tarihi olayların yaşandığı bir yıl oldu. 2020 yılına taze umutlarla, taze bir heyecanla giriyoruz. 2019 yılının değerlendirmesini yapıp 2020 yılını şehrimiz ve ilçemiz için daha nasıl bereketli hale getiririz bunun düşüncesi içersindeyiz.”şeklinde konuştu.

“2020’de de Selçuklu’ya değer katacak projeler üretmeye devam edeceğiz”

Selçuklu Belediyesi'nin 2019 yılını geçmiş yıllarda olduğu gibi temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra şehre değer katacak eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel projeler ile dolu dolu geçirdiğini ifade eden Başkan Ahmet Pekyatırmacı, 2019 yılında biten, devam eden ve 2020 yılında hayata geçirilecek projelerle ilgili olarak " Yazır Sosyal Tesisimiz tamamlanarak hizmet vermeye başladı. Malazgirt Sosyal Tesisi ve Emekli Lokali, Buhara Sosyal Tesisi, Beyhekim Sosyal Tesislerini tamamladık. 43 mahalle ve 19 okula suni çim saha, Ilgın Suni Çim Sahası, 4 okulumuza Kapalı Spor Salonu, Bosna Hersek Kapalı Pazar Yeri, Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi Eğitim Kompleksi, Dağdere İlkokulu,6 No’lu ASM 112 Acil İstasyonu yatırımlarımız tamamlandı. Devam eden projelerimiz ise Kosova Kapalı Pazar Yeri, Özalkent Kapalı Pazar Yeri, Bosna Gençlik Merkezi bu projelerimizde çok yakın zamanda faaliyete geçecek. 2020 yılında ortak akıl çerçevesinde ilçemizin yaşam kalitesini arttıracak projelerle Selçuklu’ya değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Pekyatırmacı son olarak: “ Yeni yılın tüm insanlığa sağlık,mutluluk ve hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :