Patlayan kanalizasyon borusu vatandaşı mağdur etti

Patlayan kanalizasyon borusu vatandaşı mağdur etti

Şişli'de bir otele ait kanalizasyon borusunun patlaması sonucu bölgede kötü koku oluşurken, akan kanalizasyon suyu vatandaşlara zor anlar yaşatıyor

İSTANBUL (AA) - Şişli'de bir otele ait kanalizasyon borusunun patlaması sonucu bölgede kötü koku oluşurken, kanalizasyon suyu vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

Alınan bilgiye göre Harbiye'de bulunan bir otelin kanalizasyon borusunda yaklaşık 1 hafta önce patlama meydana geldi. Patlamanın ardından kanalizasyon suyu Maçka Demokrasi Parkı'na kadar ulaşırken, Şişli Evlendirme Dairesi ve Beşiktaş Vodafone Park çevresini de etkiledi.

Kanalizasyon suyu bölgede kötü koku oluşmasına neden oldu. Çevredeki vatandaşların durumu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Şişli Belediyesine bildirmesi üzerine dlay yerine gelen İSKİ ve belediye ekipleri iş makineleriyle çalışmaya başladı.

Bu arada Şişli Evlendirme Dairesi'ne gelen vatandaşlar bölgede biriken kanalizasyon suyu ve çalışmalar nedeniyle araçlarından inerek metrelerce yürümek zorunda kaldı.

Bir yakının nikah töreni için Şişli Evlendirme Dairesi'ne gelen Arzu Sevinç, yoldaki su birikintisi ve iş makineleri nedeniyle nikaha geç kaldığını söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :