Özel İdare personeline AB projesi hazırlama eğitimi verildi

Özel İdare personeline AB projesi hazırlama eğitimi verildi

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi personeline AB projesi yazımı ve yönetimi konularında eğitim verildi.Sivas İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi personeline AB projesi yazımı ve yönetimi konularında eğitim verildi.

Sivas İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe müdürlerine ve personele, Sivas Valiliği Avrupa Birliği İl Daimi Temas Personeli Alpay Eyinç tarafından, AB projesi yazımı ve yönetimi konularında eğitim verildi.

İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda 2 gün süren eğitimin birinci gününde, hibe programları için gerekli proje hazırlık aşamaları ve proje hazırlama teknikleri anlatıldı.

Eğitimin ikinci gününde ise AB ve Kalkınma Ajansı proje formatına uygun teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı çalışmalara yer verildi.

Uygulama eğitimleri sayesinde katılımcılara proje yazımı sırasında kullanacakları doğrudan ve pratik bilgiler sağlanması hedeflendi. Ayrıca eğitimlerde başvurulmuş, kabul edilmiş ve başarıyla uygulanmış proje örnekleri sunuldu.

Eğitimin sonunda İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Alparslan Ceyhan, eğitime katılan personele katılım belgesi verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :