Otomobil hırsızlığı ve kundaklama şüphelilerine gözaltı

Otomobil hırsızlığı ve kundaklama şüphelilerine gözaltı

Bursa, Bilecik, Balıkesir ve Yalova'da otomobil hırsızlığı ve kundaklama olaylarına karıştıkları iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı

BURSA (AA) - Bursa, Bilecik, Balıkesir ve Yalova'da otomobil hırsızlığı ve kundaklama olaylarına karıştıkları iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Bursa'da son dönemde yanmış araç enkazları bulunması üzerine özel ekip kuruldu.

Ekip, 27 Mayıs-2 Haziran'da Bursa, Bilecik, Balıkesir ve Yalova'daki polis bölgelerinde yanan 5 aracın modeline uyan araçların daha önce çalındığını tespit etmesinin ardından araştırmayı derinleştirdi. Güvenlik güçleri, yanan araçların şasi numaralarından çalıntı araçlarla aynı olduklarını belirledi.

Ekiplerin çalışması sonucu araç hırsızlığı ve kundaklama eylemini gerçekleştirdikleri belirlenen H.E. (20) ve M.E. (15), Yalova'dan çaldıkları, üzerinde sahte plaka bulunan araçla yakalandı.

Şüphelilerden H.E'nin 43 suçtan kaydının bulunduğu, cezaevinden firar olmak üzere 4 suçtan da arandığı, M.E'nin ise iki suçtan kaydı bulunduğu tespit edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :