Orduspor kaptanı Özge Kavurmacıoğlu:

Orduspor kaptanı Özge Kavurmacıoğlu:

"Kulüp, idari ekip, oyuncular ve müthiş taraftarlarımızla kenetlenerek hak ettiğimiz yerlerde olmak istiyoruz"


ORDU (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor'un takım kaptanı Özge Kavurmacıoğlu, "Kulüp, idari ekip, oyuncular ve müthiş taraftarlarımızla kenetlenerek hak ettigimiz yerlerde olmak istiyoruz" dedi.
Kavurmacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetin takımın moralini yükselttiğini söyledi.
Beşiktaş galibiyetinin öz güvenlerini artırdığına işaret eden Özge Kavurmacıoğlu, "Takım olarak dönüşüm ve yenilenme sürecinde olduğumuz bu günlerde Beşiktaş galibiyeti çok iyi geldi" ifadesini kullandı.
Orduspor olarak iyi yerlerde olmayı istediklerini ve bunun için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Özge, "Beşiktaş galibiyetinin ardından hafta sonu sahamızda oynayacağımız İstanbul Üniversitesi maçında da kazanarak galibiyet sayımızı artırmak istiyoruz" diye konuştu.
"Kulüp, idari ekip, oyuncular ve müthiş taraftarlarımızla kenetlenerek hak ettigimiz yerlerde olmak istiyoruz" diyen Özge Kavurmacıoğlu, "Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, enerjimize enerji katan taraftarlarımıza ve bu şehrin insanlarına güveniyoruz. Herkesin bize inanmasını istiyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı.
Kendilerine güvenenleri mahcup etmemek adına çok çalıştıklarını da vurgulayan Özge Kavurmacıoğlu, "Tek istediğimiz bu sezon Orduspor'u ligde tutmak. Bunun için de elimizden geleni yapıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :