ÖNDER 2. Bilim, Kültür ve Sanat Günleri

ÖNDER 2. Bilim, Kültür ve Sanat Günleri

İmam hatip liselerinde okuyan öğrencilere yönelik etkinlik, ödül töreniyle sona erdi

İSTANBUL (AA) - ÖNDER İmam Hatipliler Derneğince imam hatip liselerinde okuyan öğrencilere yönelik düzenlenen 2. Bilim Kültür ve Sanat Günleri sona erdi.

ÖNDER'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Fatih'teki Ali Emiri Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2. Bilim Kültür ve Sanat Günleri kapsamında ‘Zorunlu Göçler ve Mültecilik’ başlığı altında dergi, afiş, hüsn-i hat, ebru, tezhip, fotoğraf, resim, karikatür, karakalem, kısa film alanlarında yarışma yapıldı.

Yarışmaya, Türkiye genelinden birçok okul ve öğrenci katıldı. Yarışma eserlerinin iki gün boyunca sergilendiği programın ödül töreni gerçekleştirildi.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, imam hatiplerin niteliğinin sayılarıyla artarak büyüyeceğini dile getirdi. Bu programın, niteliğinin arttırılması için yapıldığını dile getiren Bekiroğlu, "Sadece niteliği arttıralım demekle nitelik artmaz. Bilim gibi, sanat gibi, kültür gibi alanlarda gençlerimizin çalışma yapabilmesinin imkanını ve zeminini bizim oluşturmamız gerekiyor." dedi.

Konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri, öğretmenlere de günün anısına plaket verildi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler