Okul önünde seyyar satıcı dehşeti! Zabıta Taner Yucak'ı silahla yaraladı

İstanbul Küçükçekmece'de, Nasrettin Hoca İlkokulu önünde seyyar satıcılık yapan şahıs, arabasını alan zabıta memuru Taner Yucak'ı kendi silahı ile vurdu. Yaralı zabıta hastaneye kaldırılırken, polis kaçan seyyar satıcının peşinde

İstanbul Küçükçekmece'de, okul önünde seyyar satıcılık yapan şahıs, arabasını alan zabıta memurunu vurdu. Yaralanan zabıta memuru Taner Yucak, hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri şüphelinin yakalanması için bölgede geniş çaplı çalışma başlattı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Küçükçekmece İnönü Mahallesindeki Nasrettin Hoca İlkokulu önünde yaşandı. İddiaya göre, zabıta ekipleri okul önünde seyyar satıcılık yapan ve daha önce uyardıkları şahsın arabasını dün aldı. Bugün okul önünde satışa devam eden şahsı ekipler, tekrar uyardı.

aw790879-02.jpg

Zabıtalar satıcının arabasında fark ettikleri silahı aldı. Şahıs, zabıtanın elinden silahı tekrar alarak kurşun sıktı. Şahsın sıktığı mermiler zabıta memuru Taner Yucak'a isabet etti. Şahıs daha sonra olay yerinden uzaklaşarak kaçtı. İhbar üzerine polis sevk edilirken, yaralanan Yucak ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

aw790879-06.jpg

Hayati tehlikesi olmayan zabıta Yucak'ın tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, şahsın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

aw790879-05.jpg

aw790879-01.jpgaw790879-03.jpgaw790879-04.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum