‘Okul Kulüp’te seçme yapıldı

‘Okul Kulüp’te seçme yapıldı

Konyaspor Futbol Akademisi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen ‘Okul Kulüp’ projesi kapsamında 160 ilköğretim okulunda seçme yapıldı

Konyaspor Futbol Akademisi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen ‘Okul Kulüp’ projesinde seçmeler yapıldı. Konya şehir merkezinde 160 ilköğretim okulunda, akademi çatısı altında görev yapan 40 antrenör tarafından seçmeler yapıldı. Konya şehir merkezinde yer alan okullarda yapılan seçmeler sonucunda tespit edilen bu sporcular Akademi tesislere davet edilerek U9-U10-U11 takımlarımız ile antrenmanlara alınacak.

AMATÖR TAKIMLAR İÇİN DE VERİ KAYNAĞI OLACAK

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: “İl Mili Eğitim müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlenen bu proje ile yetenekli sporcuları Akademisine kazandırarak geniş bir futbolcu havuzu oluşturmak hedeflenmekte. Bu havuz aynı zamanda birlikte çalışma programları uyguladığımız pilot amatör takımlar içinde bir veri kaynağı olacak, Amatör kulüplerimiz buradan oyuncular alarak istifade edebileceklerdir.  Bu kapsamda birlikte çalıştığımız tüm Amatör Spor Kulüpleri ile seçilen sporcuların iletişim bilgileri dahil tüm gerekli bilgileri çalıştıkları bölgeler düzeyinde okullara göre listeleteler oluşturularak paylaşımı yapılacaktır. Yürütülen proje hem Konyaspor Futbol Akademimize hem de Konya Amatör Spor Kulüplerine alt yaş guruplarında oyuncu kazandırmak için büyük önem taşıyor.  Başlatılan projemizin geliştirilerek her yeni sezon başında devam ettirilmesi amaçlanmaktadır.” 

okul-(1).jpg

okul-(5).jpg

okul-(3).jpg