Öğrencilerden şehit ailesine taziye ziyareti

Öğrencilerden şehit ailesine taziye ziyareti

KONYA (AA) - Karapınarlı ortaokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Afrin'in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde terör örgütleri mensuplarınca...

KONYA (AA) - Karapınarlı ortaokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Afrin'in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Nurullah Seçen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Karapınar Mustafa Şener Ortaokulu Müdürü Bekir Kıyar, ziyarette yaptığı konuşmada, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini söyledi.

Şehit yakınlarının devlet ve millette emanet olduğunu ifade eden Kıyar, şunları kaydetti:

Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu belirten Kıyar, şunları ifade etti:

"Bizler ne yaparsak yapalım vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz."

Şehit babası Sedat Seçen ise ziyaretin kendisini çok duygulandırdığını belirterek, "Bu duygu ve düşüncenin sürmesi karşısında ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hiçbir güç bozamayacaktır." dedi.

Ziyarete, Karapınar Mustafa Şener Ortaokulu öğretmenleri Gökhan Kamçı ve Recep Yeşildağ'ın yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :