Nihat Hatipoğlu koronavirüse mi yakalandı? Hastaneye kaldırılan Hatipoğlu'nun son durumunu oğlu açıkladı

Nihat Hatipoğlu koronavirüse mi yakalandı? Hastaneye kaldırılan Hatipoğlu'nun son durumunu oğlu açıkladı

Nihat Hatipoğlu'nun hastalığıyla ilgili sosyal medyada koronavirüse yakalandığı yönünde iddialar yer aldı. Ünlü ilahiyatçı için destek mesajları yağarken Hatipoğlu'nun oğlundan son dakika açıklaması geldi.

Son günlerde corona virüs vaka sayısının artması ile birlikte Nihat Hatipoğlu'nun Facebook sayfasından yapılan paylaşımla birlikte hocanın hasta olduğu bilgisi paylaşıldı.

Son dakika haberine göre Profesör Nihat Hatipoğlu'nun ciğerlerinde rahatsızlık olduğu tespit edildi. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun corona virüse yakalandığı iddiası hakkında açıklama da geldi. İşte son dakika haberinin detayları.

NİHAT HATİPOĞLU KORONA MI OLDU? CİĞERLERİNDEKİ RAHATSIZLIK...

Az önce gelen bilgiye göre Nihat Hatipoğlu'nun asistanı hocanın koronavirüse yakalanmadığı, ciğerlerinde yaşadığı sıkıntı nedeniyle hastanede tedavi altında olduğunu belirtti.

YAYILAN HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ

Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Osman Hatipoğlu babasının durumuyla ilgili açıklama yaptı:

Dostlar çok soran oldu. Hocamızın rahatsızlığı Covid-19 olup olmadığı belli olmadığı için kesin bir şey söylemiyoruz. Yayılan şeylere itibar etmeyiniz. Hocamız Allah’a binlerce kez hamd olsun ki iyiler. Sadece sizlerden daha iyi olması için dua bekliyoruz. Selam ve dua ile..

Etiketler :