NEÜ'de "Yasama Semineri"

NEÜ'de "Yasama Semineri"

KONYA (AA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından düzenlenen 2016 yılının ilk "Yasama Seminerleri", Necmettin Erbakan Üniversitesinde (NEÜ) gerçekleştirildi.NEÜ...

KONYA (AA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından düzenlenen 2016 yılının ilk "Yasama Seminerleri", Necmettin Erbakan Üniversitesinde (NEÜ) gerçekleştirildi.

NEÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programda, TBMM'den gelen uzmanlar, yasama ve denetim faaliyetleri ile TBMM idari teşkilatı ve kariyer imkanları hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

TBMM Yasama Uzmanı Mustafa Ceylan, yaptığı konuşmada, TBMM'nin faaliyetlerini anlatmak için Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne geldiklerini söyledi.

Etkinliklerle yasama sürecinin nasıl işlediğini, yasaların genel kurulda nasıl yapıldığına dair bilgi veren Ceylan, "Öğrencilerin genelde meclis faaliyetlerini medyadan takip ediyorlar. Öğrencilerin yasama faaliyetlerinin nasıl geliştiğine dair hukuki bilgileri kısıtlı. Bu nedenle öğrencileri doğru bilgilendirmek için üniversitelere gidiyoruz. 2016'daki ilk yasama seminerini NEÜ'de yaptık." dedi.

NEÜ'de "Yasama Semineri"

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :