Necmettin Erbakan Üniversitesi: Filistin halkı yalnız değildir!

Necmettin Erbakan Üniversitesi: Filistin halkı yalnız değildir!

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nden İsrail’in, Mescid-i Aksa'da Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği saldırılarla ilgili yapılan açıklamada, İsrail kınanarak, “Filistin halkı yalnız değildir” denildi.

Konya'da kurulu Necmettin Erbakan Üniversitesinden (NEÜ) İsrail’in, Mescid-i Aksa'da Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği saldırılarla ilgili yapılan açıklamada, İsrail kınanarak, “Filistin halkı yalnız değildir” denildi.

Üniversiteden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

İşgalci İsrail, Mescid-i Aksa ve çevresinde sivillere yönelik alçak ve ahlaksız saldırılarına bir yenisini daha ekledi. Uyguladığı şiddet ve terörün hiçbir bedelini ödemeyen zalim otorite, başına hiçbir şeyin gelmeyeceği rahatlığı içinde hareket etmektedir.

Biliyoruz ki bu işgalci yapıyı bugünkü konuma taşıyan, sessizliklerini sürdürerek yaşanan zulme ortak olan sözüm ona ahlak ve özgürlük kumkuması küresel güçler ile maalesef İslam ülkelerinin üzerlerine çöken uzun tarih kışından silkinememiş olmalarıdır.

Siyonist işgalci güçlerin bu hukuk tanımazlığının derhal durdurulması, İslam ülkelerinin ve insani sorumluluk taşıyan dünya ülkelerinin bu vicdansız saldırılara karşı ortak bir duruş sergilemeleri tarihsel ve insani sorumluluğun bir gereğidir.

Filistin halkı yalnız değildir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.