Ne yapsan olmuyor Konyaspor

Ne yapsan olmuyor Konyaspor

13. haftada Antalyaspor'u konuk eden Konyaspor, sahadan güzel futbol ve 1 puanla ayrıldı. Maçın sonunda Konyaspor'un yeterince mücadele etmemesi taraftarın tepkisiyle karşılandı.

Milli ara sonrası yeni teknik direktörü Çağdaş Atan'la ilk iç saha maçına çıkan Konyaspor, pozitif ve ofansif futboluyla Antalyaspor'a adeta şoku yaşatırken taraftara da iyi mesajlar verdi.

İyi futbola rağmen Konyaspor, istediği galibiyeti yine alamadı ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Ne yapsan olmuyor Konyaspor

KADRODA REVİZYONA REVİZYON

Calusic, Pedrinho, Bjorlo gibi ilk onbir isimlerini yedek oturtan Teknik Direktör Çağdaş Atan, Bahadır, Yasir Subaşı, Uğurcan, Andzouana, Guilherme, Melih, Jo Jin-Ho, Stefanescu, Bardhi, Muleka ve Umut Nayir onbiriyle sahaya çıktı.

KONYASPOR TOP VERMEDİ

Konyaspor, özelikle mücadelenin ilk yarısında rakibi Antalyaspor'un üstüne kara bulut gibi çöktü. Yoğun pres altında rakibinin çıkışlarına darbe vuran yeşil beyazlıların iştahı taraftarı da mutlu etti.

YİNE BİZE HASRET

Karşılaşmanın sonunda Konyaspor, rakibine diş geçiremedi ve 0-0 berabere tamamlandı. Konyaspor bu skorla puanını 15'e çıkardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.