Mustafa Karataş açıkladı! Ömer Döngeloğlu hakka yürüdü

Mustafa Karataş açıkladı! Ömer Döngeloğlu hakka yürüdü

Kanal 7'de iftar ve sahur programlarında yaptığı sohbet ve okuduğu dualarla bilinen ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu'nun koronavirüs tedavisi sürüyordu ve Döngeloğlu'nun vefat ettiği öğrenildi.

İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu'nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Başakşehir Hastanesi'nde tedavi altında olduğu duyurulmuştu.

Radyo TV Program Yapımcısı Niyazi Gedik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli hocamız, hemşehrim ve abim Ömer Döngeloğlu hafif seviyede korona hastalığı geçirmekte olup hastanede tedavi görmektedir. Özellikle yazdığı mesajı sizlerle paylaşıyorum ki bunun dışında haberlere itibar edilmesin. Hocamıza ve tüm hastalarımıza dua edelim" ifadelerini kullanmıştı.

DURUMU KRİTİK

Sabah saatlerinde gelen bilgilere göre ise Ömer Döngeloğlu'nun durumunun kritik olduğu öğrenildi ancak 52 yaşındaki Döngeloğlu'nun virüs direnemediği ve yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kötü haberi Mustafa Karataş verdi.

Karataş sosyal medyadan yaptığı duyuruda "İnnâ lillah ve innâ ileyhi râciûn  Allah rahmet etsin. Ömer Döngeloğlu hocamız vefat etmiştir. Mekanı cennet olsun." cümlelerine yer verdi.

ekran-alintisi.jpg

Etiketler :