Mustafa Atılgan'ın Gözünden 28 Şubat Dönemi: Şubat Hikayeleri Kitabı Raflarda

Mustafa Atılgan'ın Gözünden 28 Şubat Dönemi: Şubat Hikayeleri Kitabı Raflarda

28 Şubat dönemine Konya'da avukatlık yaparken tanık olan yazar Mustafa Atılgan, hukuki mücadeleye dair kesitleri kendi gözüyle aktarıyor. Şubat Hikayeleri, belgelere dayalı anlatımıyla dikkat çekiyor.

28 Şubat dönemine ilişkin dikkat çekici bir kitap olan "Şubat Hikayeleri," Konya'da avukatlık yapan yazar Mustafa Atılgan tarafından kaleme alındı. Kitap, o dönemde bürokrasi, emniyet, yargı ve sosyal hayat gibi birçok alanı etkileyen olayları Konya özelinde ele alsa da, bu olayların tüm ülkede yaşandığına işaret eden örneklerle zenginleştirilmiş.

Mustafa Atılgan, mücadelede bulunanların kendi deneyimlerini anlattığı eserlerden farklı olarak, mücadelenin gözlemcisi olarak, başkalarının hikayelerini aktarıyor. Bu özelliğiyle kitap, benzerlerinden ayrılıyor ve o dönemi anlamak isteyenlere farklı bir bakış açısı sunuyor.

Kitabın başlangıcında, 28 Şubat sürecine kronolojik bir bakış sunularak, bu dönemi yaşamamış olanlar için bilgilendirme, yaşayanlar için ise hatırlatma yapılıyor. Mustafa Atılgan'ın gözünden 28 Şubat'ı anlatan "Şubat Hikayeleri," tarih meraklıları ve dönemin hukuki mücadelesine dair iç görü elde etmek isteyenler için kesinlikle okunmaya değer bir eser olarak öne çıkıyor.

"Şubat Hikayeleri" kitabı, kitapçılardan veya çevrimiçi kitap satış sitelerinden temin edilebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.