Muş'ta askerler ile öğrenciler maç yaptı

Muş'ta askerler ile öğrenciler maç yaptı

Bulanık Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail Horzum:- "Devlet olarak gençlere eğitim, spor ve diğer alanlarda elimizden geldiği kadarıyla destek sunmaya hazırız. Her zaman geleceğimiz olan gençlerimizin yanında olacağız"

MUŞ (AA) - Muş'un Bulanık ilçesinde askerler ile öğrenciler futbol maçı yaptı.

Karaağıl Köyü Jandarma Karakolunda görevli askerler ile Karaağıl İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri arasında, karakol bahçesinde yeni yapılan sahada oynanan karşılaşmada güzel görüntüler oluştu.

Öğrencilerin galip geldiği karşılaşma sonrası birlikte türküler söylendi.

Bulanık Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail Horzum, yaptığı açıklamada, "Devlet olarak gençlere eğitim, spor ve diğer alanlarda elimizden geldiği kadarıyla destek sunmaya hazırız. Her zaman geleceğimiz olan gençlerimizin yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Özkan Keskin ise etkinliği, vatani görevini yapan askerler ile öğrencilerin kaynaşması için düzenlediklerini söyledi.

Öğrenciler ile askerlerin dostluk ve kardeşlik maçı yaptığını kaydeden Keskin, "Gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu. Okul başladığından beri bu tür etkinliklere katılıyoruz. Amacımız öğrencilere askerleri daha fazla sevdirmek." dedi.

Öğrenci Yusuf Dağ da büyük keyif aldıkları etkinliği düzenleyenlere teşekkür ettiğini belirtti.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :