Müjdenin devamı gelecek! Doğalgaz ucuzlayacak

Müjdenin devamı gelecek! Doğalgaz ucuzlayacak

"Tespit edilen rezervin çok daha büyük bir kaynağın ilk habercisi olduğu yönünde kuvvetli bulgular var, inşallah bu müjdenin devamı gelecek. Doğal gazın ucuzlaması ile konuttan sanayiye her alanda milletimizin cebine ilave kaynak girişi sağlayacağız"

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin artık enerji liginde en üst basamağa çıkmış durumda olduğunu belirterek, müjdelerin devamının geleceğini söyledi.

Erdoğan, "Tespit edilen doğalgaz rezervinin çok daha büyük bir kaynağın ilk habercisi olduğu yönünde kuvvetli bulgular var, inşallah bu müjdenin devamı gelecek. Önümüzdeki süreçte Akdeniz'de de benzer müjdeli haberler alacağımızı ümit ediyoruz. Ülkemiz artık enerji liginde en üst basamağa çıkmış durumdadır. Tek kuyu değil 2-3-4 devam edecek. Bu kuyuların fazla oluşu umutlarımızı çok daha artırıyor" dedi.

DOĞALGAZ UCUZLAYACAK

Erdoğan, "Doğal gazın ucuzlaması ile konuttan sanayiye her alanda milletimizin cebine ilave kaynak girişi sağlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güneş enerjisi konusunda büyük bir hamle başlatıp hem yerli ve yenilenebilir enerji potansiyelimizi yükselteceğimizi, hem de atıl kaynakları ekonomiye kazandıracağımızı belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :